August 7, 2019

ARIRANG NOODLE SOUP BONE MARROW | REVIEW


Hello!

Today's review is about this Korean instant noodle brand called Arirang. I found this while doing grocery shopping in supermarket nearby. I was attracted at their products packaging first, I choose this white one, a soup based noodle with bone marrow flavor. I guess it is similar to seolleongtang

August 1, 2019

// BALI 2015 //


Thought I'd share some photos from our Bali trip back then in 2015 :) Time flies so fast, a lot of thing indeed happen when you're busy with life. I'm so curious of what will happen in 10 years, how will I live my 30s? Hahaha.

July 22, 2019

GORMETERIA | BANDUNG


Hello!

Today's post is about a local cafe located in Bandung called Gormeteria. Apparently, it is famous among us locals as it serves good food combined with nice ambience and of course.. Instagramable! For me personally, the food is more Instagramable than the place, as we have plenty of more photogenic places in Bandung. I didn't take pictures of the place or ambience since my focus on that day is to do vlog for my Youtube channel.. hehehe.

*here's the link for your convenient 😗 https://youtu.be/SWZ-V4Q1RIE

July 19, 2019

KRACIE POPIN' COOKIN' SUSHI KIT | DIY CANDY


Hello!

Today I want to share something interesting. There is this Youtube channel that I watched solemnly years ago when I was in high school, called RRcherrypie. I literally watched every videos, s/he is a Japanese who uploads videos about food miniature and toys related to food & beverages (check out yourself for more info!). As you may know, I have huge interest in everything related to food – food toys, plushies, food inspired stuffs, you name it.

May 19, 2018

AGASSI SALON & WOMEN SPA | CIBUBUR


My. First. Ever. Spa.

Hi guys, kali ini gue mau ceritain pengalaman gue pertama kali cobain creambath dan spa seumur hidup gue yang 20++ tahun ini hahaha. Jadi, gue tuh orangnya bukan tipe yang suka creambath tiap minggu atau spa tiap bulan. Belakangan ini bahkan gue suka potong rambut sendiri, like rambut gue itu sangat low-maintenance wong diapain aja lurus dan lemes jadi mau ke salon sebagus apapun hasilnya akan sama menurut gue. Well, gue belom pernah nyobain salon yang sekali potong 400ribu gitusih, ini ada di wishlist gue siapatau salon mahal akan mengubah rambutku menjadi ngembang dan cetar (oke salah fokus...)

March 11, 2018

BO-LAN THAI KITCHEN | ALAM SUTERA


Hello!

Last Sunday, I went to a new restaurant who just launched in January this year called Bo-Lan Thai Street Kitchen located at Alam Sutera. The name itself sounds ear-catching, doesn't it? Like I could easily remember it. By the way, Bo-Lan means traditional in Thai. They serve traditional authentic Thai food, you don't need to go far to Thailand to taste their food, right? 😆 The restaurant is indeed easy to be found, not far from exit toll Alam Sutera.

March 7, 2018

RICHEESE FACTORY | CIBUBUR


Aloha!

Hari ini gue mau bahas tentang Richeese Factory, tempatnya kalo dari jalan Transyogi / Alternatif Cibubur itu ada di sebelah KFC dan gak jauh dari belokan menuju pintu gerbang utama Perumahan Kota Wisata. Awalnya nyobain Richeese Factory karena penasaran apakah restoran ini ada hubungannya dengan snack Richeese yang enak banget itu? Haha... Ekspektasi gue tinggi sih pas nyobain ini, karena penasaran dan menurut gue bakalan enak nih kayaknya ayam Richeese.

Pas gue dateng kesini sekitar jam 8 malam, kondisi lumayan rame tapi gak rame sampe gimana dan ada beberapa Abang Gojek yang lagi orderin Go-Food, hmmm cucok nih tempat kalo laper tengah malem tinggal Go-Food. Tempatnya luas dan parkiran juga luas jadi menurut gue sangatlah oke.


Zomato Verified Reviewer

view my food journey on zomato!